I després

Cel.lebració a Palamós de la Christmas Race 2010

Compartiu aquesta història

Fins aquest dimecres s’està cel.lebrant a Palamós la Christmas Race 2010, es porta a terme a la badia de Palamós i Sant Antoni. Uns 200 regatistes de 26 països hi prenen part. La regata palamosina és una de les proves de referència amb bona part d’equips preolímpics, de cara als Jocs que se celebraran a Londres l’any 2012.
El campió olímpic Antón Paz, que participa en la classe 49er, és una de les figures d’aquesta edició de la Christmas. Les sotscampiones mundials de 470 i campiones europees, Tara Pacheco i Berta Betanzos, són les grans favorites en la seva classe.
La participació baixa una mica respecte a la d’altres anys i, a causa de la crisi econòmica, desapareix la seu de la platja Gran i s’opta per concentrar tot l’operatiu de la prova a les instal•lacions del Club Nàutic i el Club de Vela.
Les regates van començar dissabte i s’allargaran, en una primera fase, fins dimarts. Dimecres es disputarà la Medal Race. Els deu primers vaixells de cada categoria lluitaran per la victòria final.

El més llegit

I després