I després

Càstig massa dur (U.LLEFIÀ, 3 -AD GUÍXOLS, 0)

Compartiu aquesta història

Massa càstig per al Guíxols, que va sortir golejat de Sant Adrià sense ser inferior al rival durant els minuts en què va jugar amb onze. L’expulsió de Garrido, clau en el desenvolupament final del partit.

No s’esperava un partit fàcil. El Llefià debutava per primera vegada a la història a Primera Catalana i ho feia amb molta il·lusió i amb poc a perdre. Monràs va fer sortir d’inici a 4 debutants a l’equip: Moha i Ramírez a l’eix de la defensa i Sosseh i Mancheño als extrems de l’atac.

Durant els primers minuts del partit, el Guíxols va ser el clar dominador de la pilota, amb arribades a l’àrea local, i amb un joc contundent i ofensiu. Al 19, una recuperació al mig del camp va culminar en còrner després d’una bona jugada col·lectiva. El còrner el va rematar Tena de cap, i la pilota va sortir fora per poc. Fins al minut 35, el Guíxols va donar sensació de perill i va anul·lar les poques intentades del Llefià, que només va crear cert perill al contraatac. Però els últims 10 minuts, el Guíxols va perdre el control del matx i va ser quan el Llefià va disposar de les ocasions més clares de la primera part. En aquests primers 45 minuts es van veure bons tocs de qualitat de Sosseh, protegint la pilota, tot i que va errar en les passades.

Al segon temps, Monràs va donar entrada a Carlos Gómez, que va estar a punt de marcar només de començar el segon temps. Però la tònica del segon temps va ser la mateixa que la dels últims 10 minuts de la primera. Poc domini de la pilota per part dels dos equips i anades i vingudes cap a les dues àrees, sense ocasions clares. Però en pocs minuts, el partit va canviar per complet. Al 15 de la segona, el porter local León va fer una aturada de mèrit en una falta llançada per Carlos Gómez. Del possible 0 a 1, a la jugada clau que va canviar el partit. Al 20, Gerard Garrido va veure una targeta groga per saltar amb el colze aixecat, una jugada que s’havia vist per part dels dos equips durant tot el partit, però que no havia sigut castigada fins llavors. 2 minuts més tard, el mateix jugador va entrar per darrere i va veure la segona groga, deixant al Guíxols amb 10. Aquest fet va fer que el Llefià s’ho cregués i, en poc menys de 5′, Rodri va avançar als de Badalona, fent esclatar d’alegria al nombrós públic local. El gol va donar encara més ànims al Llefià, que no va tardar gaire en marcar el segon gol, per part d’Edgar culminant un contraatac. El Guíxols va intentar marcar algun gol, però no tenia encert de cara a porteria. Al 44′, hauria pogut retallar distàncies per un penal comès sobre Carlos Gómez, que ell mateix va llançar i que va estavellar al travesser. Amb aquest penal desaprofitat, el Guíxols es va acabar d’esfonsar, fet que el Llefià va aprofitar per marcar el tercer gol.

Moltes vegades els partits es decideixen per petits detalls i per la sort. Aquesta vegada, la sort no es va posar del costat del Guíxols. Un resultat totalment exagerat pel que es va veure sobre el terreny de joc, però que serveix de toc d’atenció per a un equip que venia de guanyar-ho tot a la pretemporada.

UNIFICACIÓN LLEFIÀ, 3 – AD GUÍXOLS, 0

Unificación Llefià: León; Monti, José Maria, Rodri Miguel Angel; Mejía, Edgar (Jordi Torres, 46′), Azañón (Dani, 58′); Jordi (Montejo, 66′), Paco Ramos (Juan Pedro, 66′) i Parra (Benítez, 81′)
AD Guíxols: Castilla; Chicho (Aitor, 83′), Ramírez, Tena, Moha; Pau Menéndez, Garrido; Sosseh (Carlos Gómez, 46′), Pajares (Xavi Mora, 66′), Mancheño (Espuña, 77′) i Marc Medina (Callicó, 83′).
GOLS:
1-0 Rodri (72′)
2-0 Jordi Torres (78′)
3-0 Juan Pedro (90′)
Àrbitre: Antonio Montés Rodríguez Assistents: Wilson Freire Lema; Ramón Ricard Comella Gil. TG: Unificación Llefià: Miguel Àngel (44′), Jordi Torres (60′), Mejía (85′) i Montejo (90′). AD Guíxols: Garrido (67′, 73′) i Medina (80′). TV: AD Guíxols: Garrido, per doble amontestació
Incidències: Unes 200 persones al Municipal de Sant Adrià.