El municipi de Castell-Platja d’Aro vol enllestir l’assignatura que té pendent de descentralitzar el servei obrint una oficina a Castell d’Aro. El consistori preveu obrir-hi una oficina de relacions amb la comunitat en què s’ubicaran dos serveis: el servei de policia comunitària i mediació i, com a novetat, el servei d’atenció a la víctima, coordinat amb els serveis socials de l’Ajuntament, perquè inclou afectats per la violència de gènere i també les víctimes d’accidents.
Segons comenta l’alcaldessa Dolors Padilla, ara ja hi ha dos efectius que hi treballen fent mediació des del 2009, el fet que hi hagi l’oficina generarà, “molta més proximitat amb la població”.
Padilla manifesta que s’estan determinant les condicions amb el propietari d’un local privat a l’avinguda de la Platja, que travessa el nucli de Castell, perquè s’hi instal·li l’oficina. Dolors Padilla preveu que l’oficina ja estarà oberta al setembre o l’octubre. Inicialment es vol obrir l’oficina amb tres persones i de les 8 del matí a les 3 de la tarda, però el consistori no descarta obrir també a la tarda. Amb l’obertura de l’oficina, només caldrà decidir si n’hi ha d’haver una també a s’Agaró, tot i que aquest nucli té la particularitat de ser molt estacional, precisament perquè no hi ha serveis, però l’alcaldessa expressava que en el futur també es plantejarà.

Veu alcaldessa de Castell-Platja d’Aro Dolors Padilla:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/dolors_padillla.mp3]