I després

Cartell del cap de setmana del Festival de la Porta Ferrada

Compartiu aquesta història

Divendres, 24 d’agost, al Monestir, a les 22:30 h. Preu: de 25 € a 45€

Simfònica del Vallès+ Cor Madrigal

Rèquiem de Fauré

Un dels rèquiems més subtils i sensibles de la història de la música. El Rèquiem de Fauré serà l’eix central del segon concert que protagonitzarà l’orquestra resident del Festival amb la participació del Cor Madrigal, un dels millors cors del nostre país.

Orquestra Simfònica del Vallès – Cor Madrigal: Veu blanca per determinar / Josep-Ramon Olivé, barítono / Rubén Gimeno, director.

 

I dissabte 25 d’agost, a l’Espai Port, a les 22:30 h. Preu: 45€ (A) / 35€ (B) / 25€ (C)

“Bodas de sangre” i “Suite Flamenca”

La Companyia Antonio Gades ens oferirà la segona entrega de la trilogia del gran mestre. L’any passat va ser l’austera i contundent Fuenteovejuna, aquest any és el torn de la dramàtica Bodas de Sangre, esperant la seva popular Carmen per a la propera edició, cloenda del 50è aniversari del Festival.

SUITE FLAMENCA: Coreografia, Antonio Gades / Coreografia Soleá per Bulerías i Tanguillos, CristinaHoyos / Disseny de llums, Antonio Gades / Música, Antonio Gades, Antonio Solera i Ricardo Freire.

BODAS DE SANGRE: Coreografia i il·luminació, Antonio Gades / Adaptació per al ballet, Alfredo Mañas / Espai escènic i vestuari, Francisco Nieva / Música, Emilio De Diego, ¡Ay, Mi Sombrero! Perelló y Monreal, Rumba Felipe Campuzano.

 

Les entrades per al Festival es poden adquirir a través del telèfon de Ticketmaster (902.150.025) i a través d’internet (http://www.ticketmaster.es/nav/es/musica/giras/entradas_festival_de_la_porta_ferrada_2012/index.html)
També podeu comprar-les a la taquilla del Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols de 19h a 21h. 

El més llegit

I després