I després

Carles Piqueras lliura una obra a la Ciutat

Compartiu aquesta història

El pintor i dibuixant ganxó , Carles Piqueras, va lliurar la setmana passada en el saló de sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols una de les 21 obres de personatges que durant l’any 2012 va exposar a la sala Abat Panyellas del Monestir de Sant Feliu.
Aquesta exposició, que no es tornarà a repetir atès que la majoria d’obres ja han estat adquirides, ja va dir l’autor que era única i que no es tornaria a poder contemplar però en casos com aquest es tindrà l’oportunitat de continuar-les admirant per separat.
Piqueras va declarar a la nostra emissora que cedia a la l’Ajuntament, i per extensió a la ciutat, una de les seves obres en agraïment pel suport rebut envers aquest projecte anomenat Serrans i Jurioles. 21 Retrats guixolencs.
L’obra escollida per donar és la imatge de l’alcalde, Josep Vicente, que va recollir el seu propi fill, el regidor de l’equip de govern, Joan Vicente, i que, segons va declarar l’alcalde hauria d’ocupar un lloc preferent en el consistori com el Saló de Sessions en tractar-se d’un regidor, i al poc temps alcalde, del primer ajuntament democràtic.
Per la seva banda, Piqueras, va declarar que a més d’amic personal, Vicente, és un referent en el món de la política local i un personatge ganxó que no passa inadvertit per a ningú.
Ara que arriba Sant Jordi, totes aquelles persones que vulguin disposar d’un record d’aquest projecte, recordem que es va editar un llibre tant amb les il·lustracions com amb una entrevista amb els 21 personatges.

DSCN6657

El més llegit

I després