CARLES MOTAS VIATJA AL THYSSEN DE MÀLAGA

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha estat present a Màlaga (Museo Carmen Thyssen), a la inauguració de l’exposició “Reflejos del Pop: Eduardo Arroyo, Equipo Crónica, Equipo Realidad i Luis Gordillo”, comissariada per Lourdes Moreno, i que es pot veure des del 17 de març fins al 4 de setembre.
L’exposició temporal permet aproximar-se a la recepció del pop internacional a Espanya durant les dècades de 1960 i 1970, a través de quatre de les propostes creatives en les que, de forma més clara i continuada, es pot veure la influència d’aquest moviment.
A la trobada a Màlaga s’ha pogut entrevistar amb l’alcalde d’aquesta ciutat, Francisco de la Torre (a la fotografia), amb qui s’han compartit experiències i estratègies a l’hora d’impulsar un espai d’art Thyssen a la ciutat i amb qui es continua generant sinèrgies per tal de reforçar els intercanvis i les col.laboracions entre els museus de la marca Thyssen.
De fet els dos alcaldes ja es coneixien d’altres trobades ja que Carles Motas va assistir a la inauguració del Museo Carmen Thyssen de Màlaga en la seva anterior etapa d’alcalde, el 24 de març de 2011.
De moment, sobre la proposta per aquesta propera temporada a Sant Feliu de Guíxols encara no ha transcendit cap informació i estem a l’espera de comptar amb alguna pista sobre l’enunciat o bé la tria d’obres que la fundació té previst exposar el proper estiu al Palau de l’Abat del Monestir benedictí de la ciutat.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació