I després

CARLES MOTAS VIATJA AL THYSSEN DE MÀLAGA

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha estat present a Màlaga (Museo Carmen Thyssen), a la inauguració de l’exposició “Reflejos del Pop: Eduardo Arroyo, Equipo Crónica, Equipo Realidad i Luis Gordillo”, comissariada per Lourdes Moreno, i que es pot veure des del 17 de març fins al 4 de setembre.
L’exposició temporal permet aproximar-se a la recepció del pop internacional a Espanya durant les dècades de 1960 i 1970, a través de quatre de les propostes creatives en les que, de forma més clara i continuada, es pot veure la influència d’aquest moviment.
A la trobada a Màlaga s’ha pogut entrevistar amb l’alcalde d’aquesta ciutat, Francisco de la Torre (a la fotografia), amb qui s’han compartit experiències i estratègies a l’hora d’impulsar un espai d’art Thyssen a la ciutat i amb qui es continua generant sinèrgies per tal de reforçar els intercanvis i les col.laboracions entre els museus de la marca Thyssen.
De fet els dos alcaldes ja es coneixien d’altres trobades ja que Carles Motas va assistir a la inauguració del Museo Carmen Thyssen de Màlaga en la seva anterior etapa d’alcalde, el 24 de març de 2011.
De moment, sobre la proposta per aquesta propera temporada a Sant Feliu de Guíxols encara no ha transcendit cap informació i estem a l’espera de comptar amb alguna pista sobre l’enunciat o bé la tria d’obres que la fundació té previst exposar el proper estiu al Palau de l’Abat del Monestir benedictí de la ciutat.

El més llegit

I després