I després

CANVIS EN LES VISITES A L’HOSPITAL DE PALAMÓS

Compartiu aquesta història

A partir de dijous 27 de juliol, l’Hospital de Palamós implantarà un nou sistema automatitzat de confirmació de visites i de crida per entrada a consulta a consultes externes i radiologia. Aquest canvi també s’aplicarà a les anàlisis clíniques del CAP de Palamós.

Segons l’entitat, “amb aquest nou sistema s’aconseguirà una reducció de les cues a admissions de consultes externes alhora que millora la confidencialitat de l’usuari. També facilitarà l’orientació dels usuaris i es reduirà la contaminació acústica a les sales d’espera”.

Nou sistema de confirmació de visites

Just a l’entrada de l’Hospital de Palamós, s’han instal·lat dos punts de confirmació de visita on l’usuari haurà d’identificar-se per tal de confirmar la seva visita, ja sigui amb la Targeta Sanitària Individual (TSI), amb el codi de barres de la cita o introduint el seu DNI o NIE. En el cas del CAP de Palamós, el punt de confirmació està instal·lat dins la sala d’espera d’anàlisis clíniques.

El dispensador, de manera automàtica, imprimirà un tiquet on s’indica la sala d’espera on s’ha d’adreçar i el torn. Alhora, aquest punt de informació multimèdia permet la impressió del justificant de visita, una vegada acabada la cita.

Nou sistema d’avís per a l’entrada a consulta

Un cop arribat a la sala d’espera corresponent, unes pantalles informatives aniran avisant dels diferents torns i la porta on cal adreçar-se per ser atesos.

Alhora, aquests monitors oferiran contingut d’interès per al ciutadà, com les campanyes informatives de CatSalut, missatges de prevenció i promoció de la salut i notícies pròpies de l’entitat.

Nova organització i senyalística a l’hospital

Tot canvi organitzatiu en un entorn hospitalari comporta un temps d’adequació i millora. És per això que durant els primers dies hi haurà personal de suport al costat dels dispensadors que guiarà i orientarà a l’usuari.

També es produirà una nova senyalística en totes les sales d’espera per tal de fer visible el canvi de nomenclatura dels espais de consulta i ajudar el ciutadà a arribar-hi fàcilment.

Per a suggeriments, es pot fer arribar un correu electrònic a atenciociutada@ssibe.cat

 

El més llegit

I després