I després

CANVI D’ÚLTIMA HORA D’AFECTACIONS DE TRÀNSIT PER A LA 99 EDICIÓ DE LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

Compartiu aquesta història

Els propers dimarts 26 i dimecres 27 de març la nostra ciutat viurà un esdeveniment esportiu i mediàtic de gran rellevància, la Volta ciclista a Catalunya. El dimarts 26 Sant Feliu acull la meta d’una etapa (“Mataró-Sant Feliu de Guíxols, etapa 2, 179,6 km), i l’endemà la sortida de l’etapa reina de la competició (Sant Feliu de Guíxols-Vallter 2000, etapa 3, 179 km). En dos dies la ciutat tindrà una ocupació hotelera plena, amb 700 persones desplaçades i una amplíssima cobertura en mitjans de comunicació, amb milers d’espectadors televisius. La nostra ciutat ha tingut, històricament, una relació important amb la Volta a Catalunya i hem vist passar per Sant Feliu corredors de l’elit ciclista en nombroses ocasions, com passarà novament aquest 2019.

Tanmateix, una organització d’aquest tipus comporta un seguit d’afectacions circulatòries i d’aparcament, les quals s’intentarà que siguin les mínimes imprescindibles per tal que tothom pugui gaudir d’aquest important esdeveniment esportiu.

Hi ha hagut un canvi sofert en l’horari inicialment anunciat, degut a que s’ha hagut d’augmentar la seguretat en la prova:
La carretera de la Costa (Volta de l’Atmetller) estarà tancada al trànsit de 12 a 18, h.

Més informació a Guixols.cat

  • VOLEU FER-VOS VOLUNTARIS DE LA VOLTA?

Per fer-se voluntari cal enviar un email a voluntariat@guixols.cat

El més llegit

I després