I després

Cançons i imatges de Sant Feliu amb en Sé aquest diumenge al Tinglado del port

Compartiu aquesta història

El primer acte que es va celebrar en l’espai museístic del Tinglado del port de Sant Feliu fou la presentació del llibre que va confegir Josep M Vivens Batet “Del tren de Sant Feliu de Guíxols” que va compilar tot un seguit d’articles d’Ignasi de Blas a Àncora sobre el tren de Sant Feliu.

Aquest diumenge, una cataracta d’imatges de Sant Feliu farciran una bona part del concert audiovisual que el cantautor guixolenc Sé oferirà a les 6 de la tarda, amb entrada gratuïta, on s’acompanyarà d’una pantalla de grans dimensions per anar il·lustrant les cançons al temps que projectarà fotografies del Sant Feliu d’abans cedides en bona part per l’Arxiu d’Història de la Ciutat.

També hi col·labora l’Ajuntament de Tossa de Mar que aporta part de la infrastructura així com dos components de l’equip de Televisió de Tossa que donen suport logístic i tècnic al cantautor.

El propi Josep Andújar s’ha dedicat a fer els muntatges dels vídeos que recopilen fotografies que s’han escollit procedents de diverses col·leccions.

Una de les mostres que us podem oferir és aquest vídeo que conté una cançó d’homenatge a Llorenç Frigola (El Pinyonero), un comiat que amb el títol “El darrer cop de mar” va escriure en Sé i va musicar Josep Bergadà.

 

 

El més llegit

I després