I després

Can Kiku s’emporta el premi a la Millor Ganxotapa per votació popular en una edició de rècord

El segon lloc ha estat per Restaurant Villa Laura i el tercer per a 220 Sushi, en una campanya on s’han venut 36.000 Ganxotapes, 9.000 més que en la passada edició

Compartiu aquesta història

Restaurant Can Kiku s’ha emportat, per votació popular, el premi a la Millor Ganxotapa Primavera 2024 en una edició en la qual s’han venut vora 36.000 Ganxortapes, batent un nou rècord amb 9.000 Ganxotapes més que en l’edició passada.

El podi l’han completat Restaurant Villa Laura en segona posició i 220 Sushi, en tercera. En aquesta edició s’ha batut un altre rècord, ja que els participants han entregat 328 llibrets amb les seves votacions, superant en més d’un centenar els que es varen entregar en l’edició de la passada tardor.

Xavi Martorell, gerent de Can Kiku, destaca la importància de la campanya per apropar els establiments a la ciutadania i visitants que potser encara no els coneixen i es mostra satisfet de rebre de nou el reconeixement.

Wilfredo Mejía, encarregat de cuina de l’establiment, ens explica en què consistia la proposta guanyadora d’aquesta edició de primavera.

La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, es mostra molt contenta perquè la campanya, un any més, superi les xifres de rècord de l’edició anterior i mostra la seva satisfacció per l’èxit de la proposta gastronòmica.

En aquesta edició es presentava una novetat anomenada Rock & Ganxotapes, que era una combinació de Ganxotapes i música amb diversos concerts que varen tenir lloc en alguns dels establiments participants el darrer cap de setmana de la campanya. Es tractava d’una iniciativa organitzada conjuntament amb l’Àrea de Juventut de l’Ajuntament.

El més llegit

I després