I després

CAN KIKU GUANYA EL PREMI A LA MILLOR GANXOTAPA

Compartiu aquesta història

El restaurant Can Kiku ha elaborat, segons els jurat, la millor Ganxotapa de primavera 2018 amb la seva creació: “Pan bao amb melós de vedella i maionesa de ximixurri”. La del restaurant Casa Elisa, “Curri verd de carn i verduretes a la llet de coco” ha estat escollida com la més popular i la de La Vermuteria, “Trio de terra, mar i muntanya”, la més original.

La dotzena edició de la campanya del Ganxotapes, impulsada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament i el patrocini de la cervesa Moritz, ja es pot considerar un certamen d’arrels profundes i consolidades dins el calendari d’activitats a la comarca, que ha comptat amb la participació de 33 establiments, 3 dels quals oferien un menú de tapes, la gran novetat d’aquesta edició.

Malgrat que aquesta edició ha estat una setmana més curta que les anteriors, s’han servit unes 8.000 tapes i 500 menús, una xifra que confirma la consolidació i la continuació d’aquest esdeveniment que va més enllà d’un simple certamen gastronòmic, i que promou un concurs que convida a la creativitat i a la qualitat dels productes.

 

 

El més llegit

I després