600 campus

CAMPUS D’ESTIU DE L’ESCOLA DE FUTBOL

L’EF Sant Feliu organitza per quart any consecutiu el Campus d’Estiu dirigit a tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2001 i 2008 (incloent ambdós anys), que desitgin millorar significativament en el coneixement i la pràctica del futbol i introduir-se en al realitat de l’esport a través del joc i el treball cooperatiu. S’obre també la possiblitat d’obrir, en cas de que les peticions així ho permetin, un grup d’escoleta per a nens de 2009 i 2010.
El futbol es la base del Campus però tot i això no es defugen activitats tal com platja i jocs d’aigua, jocs populars i tradicionals, esports alternatius (futbol platja, beisbol, voleibol….), sortides (Aquadiver, BTT), intercanvis amb d’altres Campus, acampada.
El IV Campus de Futbol, es desenvoluparà des de dilluns 29 de Juny fins a divendres 31 de Juliol, en horari de 9h a 13 h. Es pot trobar tota la informació a  www.efsantfeliu.cat o a les Oficines del Club.
Les tarifes del Campus són: Tot el Campus: Preu General 180€ Preu jugador EF Sant Feliu 165 € , 2 Setmanes: 80 €. La quota inclou l’equipació oficial del Campus’15.
A més a més el Campus tindrà col.laboracions de jugadors de futbol, entrenadors de porters, fisioterapeutes que s’aniran anunciant als mitjans de comunicació del Campus.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació