L’EF Sant Feliu organitza per quart any consecutiu el Campus d’Estiu dirigit a tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2001 i 2008 (incloent ambdós anys), que desitgin millorar significativament en el coneixement i la pràctica del futbol i introduir-se en al realitat de l’esport a través del joc i el treball cooperatiu. S’obre també la possiblitat d’obrir, en cas de que les peticions així ho permetin, un grup d’escoleta per a nens de 2009 i 2010.
El futbol es la base del Campus però tot i això no es defugen activitats tal com platja i jocs d’aigua, jocs populars i tradicionals, esports alternatius (futbol platja, beisbol, voleibol….), sortides (Aquadiver, BTT), intercanvis amb d’altres Campus, acampada.
El IV Campus de Futbol, es desenvoluparà des de dilluns 29 de Juny fins a divendres 31 de Juliol, en horari de 9h a 13 h. Es pot trobar tota la informació a  www.efsantfeliu.cat o a les Oficines del Club.
Les tarifes del Campus són: Tot el Campus: Preu General 180€ Preu jugador EF Sant Feliu 165 € , 2 Setmanes: 80 €. La quota inclou l’equipació oficial del Campus’15.
A més a més el Campus tindrà col.laboracions de jugadors de futbol, entrenadors de porters, fisioterapeutes que s’aniran anunciant als mitjans de comunicació del Campus.