I després

Campionat Segona Catalana – Grup I A.D. GUÍXOLS, 5 – C.D. BLANES, 1. Un altre recital ofensiu

Victòria contundent del Guíxols davant d’un bon Blanes, que va disposar de fins a dues rematades al pal. Els de Toni Sánchez van marxar al descans amb un còmode 2 a 0 amb dianes de Brice i Omar. A l'inici del segon període, durant uns minuts, els blanencs van posar en problemes els locals, retallant distàncies.

Compartiu aquesta història

Victòria contundent del Guíxols davant d’un bon Blanes, que va disposar de fins a dues rematades al pal. Els de Toni Sánchez van marxar al descans amb un còmode 2 a 0 amb dianes de Brice i Omar. A l’inici del segon període, durant uns minuts, els blanencs van posar en problemes els locals, retallant distàncies i aprofitant l’expulsió d’un jugador blaugrana per posar-se novament dins d’un partit que els guixolencs no van poder encarrilar fins el darrer quart d’hora.

El començament de l’encontre va ser elèctric amb la primera arribada dels del Josep Suñer, per part de Brice, que es va quedar tot sol davant del porter i va marcar a plaer als 2 minuts de joc. Tres minuts més tard, la rèplica va ser pels visitants, amb un xut de Jairo des de fora de l’àrea que rebutjà la fusta. Omar ho va provar una mica més tard, però el seu tret es va perdre per sobre el travesser. En el minut 22, però, el mateix Omar no va perdonar i va aprofitar una manca d’entesa del porter blanenc amb la defensa per fer el segon sense oposició. El Guíxols va cedir la iniciativa als visitant, però els propietaris del terreny feien molt mal cada vegada que atacaven, com Pol Mitjà, que tingué el tercer amb xut llunyà que Blanco refusà per la línia de fons (35’). La segona aproximació amb perill del contrincant la protagonitzà l’exblaugrana Carlos Gómez, un dels destacats dels seu equip, amb una bona acció individual. Sandy va poder fer el tercer, però no encertà acabar una nova indecisió defensiva dels antagonistes que finalment va salvar el porter amb una bona aturada (43’).

A la represa, els jugadors de l’Ateneu els va costar entrar en el partit, fet que aprofitaren els del Blanes per escurçar distàncies per mitjà, novament, d’un tret llunyà de Jairo, que va ajustar a la base del pal de la porteria de Gurt. Els vells fantasmes dels últims partits al Sunyer semblaven aparèixer, i més en el minut 59, quan el col·legiat mostrà la targeta vermella directa a Denilson, en interpretar que havia donat un cop intencionadament a la cara de Jairo lluitant per una pilota dividida. El Guíxols no es va arronsar, i als 66 minuts Brice va tenir un clar cop de cap sobre la mateixa línia de gol que no va arribar per mil·límetres. El Blanes hi va posar tot el que tenia per esgarrapar alguna cosa postitiva del Suñer, però es van trobar amb una recta final de partit dels ganxons per emmarcar. Els jugadors blaugrana van donar un pas endavant, tot i la seva inferioritat, i en el minut 73 Montero, transformant un penal que va provocar ell mateix, va signar el 3-1. Només quatre minuts després Brice, en una acció de murri del seu equip servint una falta ràpidament, va sorprendre Blanco marcant el quart gol blaugrana. Els visitants pogueren tornar a escurçar distàncies al parcial amb un altre tret des de la frontal que va refusar el pal. Els de Sant Feliu van marcar el cinquè mitjançant Montero, amb una rematada des de fora de l’àrea en què va afusellar el porter dels de la Selva (88’).

El tècnic local va presentar el mateix onze inicial que va vèncer per 0 a 6 a Llançà; va recuperar Juanola i Amós Gasca, però no va poder comptar amb els lesionats Eloy Gámez, Riki, Umar i Castelló.

Abans d’iniciar-se l’encontre es va guardar un minut de silenci en record de l’Agustí Navarro Gallego (A.C.S.) ex directiu del Guíxols.

A.D. Guíxols: Gurt, Aito r(Diego Zayas, 46’), Toumani, Lanzas (Juanola, 67’), Bilal, Pol Mitjà (Amós Gasca, 46’), Callicó (Guillem, 79’), Omar, Denilson, Sanding (Montero, 60’) i Brice.

C.D. Blanes: Blanco, Jacob, Rios (Lucena, 77’), Aguilera (Acevedo, 76’), Carlos Gómez, Jairo, Mateo, Guzman, Ismael (Framis, 46’), Galera i Steven (Barry, 82’).

Gols: 1-0 (2’)Brice. 2-0 (22’ )Omar. 2-1 (54’) Jairo. 3-1 (73’) Montero (p.). 4-1 (77’) Brice. 5-1 (88’) Montero.

Àrbitre: Alsina Darder. T.G.: Als locals Aitor, Diego Zayas i Toumani; i als visitants Jacob i Carlos Gómez. T.V.: Al local Denilson (59`) per vermella directa.

Diumenge, a les 4 de la tarda, els de la nostra ciutat acabaran l’any futbolístic al camp d’un recent ascendit com és l’Amer, equip revelació d’aquesta temporada però que encadena tres derrotes seguides i ocupa el setè lloc de la classificació.