Nou èxit de la Festa de la Gent Gran, que aquest any ha arribat a la seva quarta edició. Més de 900 persones van participar en aquesta celebració que va tenir lloc a l’envelat del Guíxols Arena aquest diumenge 15 de desembre. L’esdeveniment va homenatjar la gent gran de la ciutat amb un dinar i un ball.

L’orquestra La Chatta va ser l’encarregada d’amenitzar el ball per a tots els assistents.

 

Organitzat per l’Ajuntament i amb la col·laboració dels Pirates, grup de motards de Sant Feliu, el menú va consistir en un pica-pica variat, amb fideuà de gambes i lluç de primer, i estofat de secret ibèric amb bolets, de segon, a més de vi, cava i postres. La nota musical va anar a càrrec de l’exitosa orquestra La Chatta, que un any més va fer ballar amb els seus grans hits a tot el públic.

Instantània del moment del brindis per celebrar l’èxit de la quarta edició de la Festa de la Gent Gran.

 

A l’acte hi van assistir l’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i diversos regidors de l’Equip de Govern i l’oposició. Durant la jornada, es va fer un obsequi a cadascun dels assistents, que consistia en una tovallola amb el disseny de les casetes de Sant Pol. Abans del ball, l’Alcalde va pujar a l’escenari i va fer un agraïment a tots els assistents, mostrant-se molt satisfet per la quantitat de gent que un any més s’havia acostat a la festa. A continuació es va fer un brindis col·lectiu.

El grup motard Pirates van ser els encarregats de servir el menú als comensals. A la imatge, moment en el que van pujar a l’escenari i van ser ovacionats per tots els assistents per la gran feina feta.

 

Aquest any, com a novetat, en el moment de l’entrada es va col.locar un photocall on, qui ho volia, s’hi podia fotografiar. Aquest espai es va reubicar en diverses zones del recinte durant tota la jornada, degut a les peticions de fotografiar-se amb l’Alcalde que anaven fent els assistents durant el dia. Les imatges resultants es podran recollir aquesta setmana a l’Oficina de Turisme, dijous i divendres al matí, de forma gratuïta.

L’alcalde, Carles Motas, acompanyat de diversos dels regidors del consitori que van assistir a la festa. D’esquerra de dreta: Salvador Calabuig, Fina Cosp, Mari Fé Larragay, Tili Ribera, Ernest Asurmendi, Sònia Bartumeu, Josep Saballs, Cristina Vicens i Manolo Ortega.