I després

CAMPIONAT D’ESPANYA D’IMATGE SUBMARINA A SFG

Compartiu aquesta història

La fauna i el fons marí de Sant Feliu de Guíxols van estar els protagonistes del Campionat d’Espanya d’Imatge Submarina, en el qual la selecció canària es va proclamar campiona. La d’enguany ha estat la 27a edició de la categoria de fotografia submarina i la 17a edició de la modalitat de vídeo.
La Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques ha estat la organitzadora d’aquesta activitat que es va disputar del 15 al 20 de setembre als àmbits de Les Coves, La Llosa, el Camell i la Llosa de Garbí. La Tercera Llosa i Les Planetes.
La competició va tenir el Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols com amfitrió, tant pel que fa a la cessió d’amarratges com a l’establiment del camp base a l’esplanada de l’Escola de Vela i a la zona de magatzem de Piscis Diving. Precisament l’empresa de submarinisme ganxona va exercit una paper d’allò més actiu en l’organització de l’esdeveniment, traslladant i assessorant des de la seva embarcació sis dels equips que van resultar finalistes.
Tots els participants al Campionat d’Espanya d’Imatge Submarina van elogiar la bona rebuda que els va oferir el Club, alhora que van ressaltar la idoneïtat de Sant Feliu de Guíxols per acollir aquesta prova nacional gràcies a la seva riquesa submarina. Una flora i una fauna que els submarinistes recalquen que s’ha de protegir incrementant el nombre de boies de fondeig del litoral ganxó per les quals l’Ajuntament aposta des de fa temps. D’aquesta forma, s’evita malmenar la posidònia sense valisar la costa ni impedir que els usuaris de les embarcacions puguin gaudir de l’entorn marítim

El més llegit

I després