I després

Campionat de Catalunya de Karate

Aquest passat dissabte dia 25 de maig es va celebrar a Montornés del Vallès el campionat de Catalunya de karate. En aquest campionat, hi havia competidors de diferents edats i categories. Hi havia competidors, des de la categoria benjamí, fins a la categoria veterans.

Compartiu aquesta història

Aquest passat dissabte dia 25 de maig es va celebrar a Montornés del Vallès el campionat de Catalunya de karate.
En aquest campionat, hi havia competidors de diferents edats i categories. Hi havia competidors, des de la categoria benjamí, fins a la categoria veterans.
L’escola de Karate C.E Dojo Sant Feliu, hi va participar amb 5 competidors, de les categories infantil amb Sergi Garriga d’11 anys, cinturó taronja, a la categoria juvenil de katas amb Rim Ahmed, a kumite juvenil amb Stanis Colomar, a la categoria cadet l’Ismael kiloul i a la categoria júnior l’Oriol Mora.
Tots van realitzar grans combats i van ser felicitats per el seu treball que van realitzar, amb tant dedicació, honor i valor.
En Sergi Garriga va quedar primer classificat guanyant 5 a 0 a la final.
L’Stanis Colomar va quedar 2n classificat en la modalitat de kumite juvenil cinturó verd.
L’Ismael Kiloul va quedar 3r classificat en a modalitat de kata ( demostració tècnica) cadet ( 15 anys).
I la Rim i l’Oriol van perdre a 4rts de final obtenint també una medalla per a la seva participació.