I després

CAMPANYA PEL PRIMER LLIBRE DE JOSEP M. SERRA

Compartiu aquesta història

Josep Maria Serra reapareix amb la intenció d’aconseguir publicar el seu primer llibre “De cara al espejo”, propòsit que necessita de la col·laboració dels qui vulguin participar d’una campanya de crowfunding que posa en marxa.
El polifacètic personatge ganxó va fer la seva darrera exposició de pintures ara fa 12 anys, coincidint amb el naixement de la seva filla Eva, i la decisió de fer aquest llibre neix de la necessitat de fer un recull de vivències en format de “memòries d’un mentider sincer” després de fer una reflexió, una mena de viatge interior, davant del seu mirall.
Pels qui no el conegueu, ell mateix explica que fou “venedor de vestits de núvia i de roba interior, fabricant de sabó, importador de bijuteria, souvenirs i tèxtil de l’Índia, fabricant de moda juvenil, firaire, venedor de corall i cargols de mar, músic, cantautor, còmic, poeta, restaurador i hereu universal”.
Serra comenta a les xarxes: “ He participat en un concurs literari, i malgrat que no he resultat ser el guanyador del premi, si que he suscitat l’interès de l’editorial Tandaia i m’ofereixen un contracte de 5 anys, partint amb una tirada de 300 exemplars, amb publicitat i amb distribució, a Espanya i altres països com Mèxic i Argentina.
Però, per iniciar el contracte, donat que no sóc un autor conegut, prèviament he de tenir èxit amb una campanya de crowfunding, on l’objectiu és arribar als 40 exemplars reservats de la novel·la.
Es compra per pay pal i rebreu l’exemplar a casa vostra, i si no s’aconsegueix l’objectiu es retornen el diners.
És a dir, els que participeu comprant la meva novel·la m’esteu fent, d’alguna manera, de mecenes, i donant-me l’oportunitat d’editar i distribuir la meva obra.
Si us plau, col·laboreu reservant el vostre exemplar, si podeu o voleu, o bé, compartint el meu desig i l’enllaç per accedir a la campanya. https://igg.me/at/de-cara-al-espejo/x/6788997
Tenim un mes de temps per aconseguir-ho!! Gràcies a totes i tots!!
Per poder participar en la campanya adquirint un exemplar heu d’estar registrats a Paypal. us passo la pàgina que explica com registrar-se. Gràcies!.
www.paypal.com “.

 

El més llegit

I després