Com cada any, Creu Roja Joventut Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro, realitza la Campanya de Recollida de Joguines pels infants dels municipis de la seva àrea d’influència: Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro.
En la seva campanya, que porta a terme de forma ininterrompuda des de fa més de vint-i-cinc anys,  es demana la col.laboració de totes aquelles persones que puguin aportar joguines noves no bèl·liques ni sexistes.

Gràcies a la generositat dels habitants de la subcomarca, l’any passat es varen recollir 1.000 joguines per a nens i nenes de totes les edats, que els voluntaris varen embolcallar i classificar per atendre a 200 nens i nenes de 111 famílies.

El dia 3 de desembre, coincidint amb el Dia de la Infància es varen recollir joguines a la Rambla Vidal i actualment es poden dipositar, fins el 22 de desembre,  en els següents punts:

Sant Feliu de Guixols:
Casal de Tueda, Ventre Cívic Vilartagues, Biblioteca Octavi Viader Margarit, Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro, Museu de la Joguina, Escola Cor de Maria/Sant Josep, Col.legi l’Estació, Col.legi Gaziel i Escola l’Ardenya.

Santa Cristina d’Aro:
Local de Joves,  Punt d’Igualtat, Serveis Socials, Farmàcia i Escola Pedralta.

Castell-Platja d’Aro:
Oficina de Turisme, Biblioteca Municipal, Escola Fanals, Escola Els Estanys i Punt d’Informació Juvenil.