L’Associació Amics de la Música dels Anys 60 (AAMA60) de Sant Feliu de Guíxols convoca Assemblea General de Socis pel dijous, 22 de desembre, la primera després de la mort, fa unes setmanes, del seu president i fundador, Enric Àguila Solsona.

L’horari previst és a les 19:30 h. en primera convocatòria i a les 20:00 h. en segona, a la sala d’actes del Casino Guixolenc (dels senyors) del Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols, amb el següent ordre del dia.

-Lectura i aprovació, si escau de l’acta anterior.
-Lectura i aprovació, si escau de l’estat de comptes anterior.
-Renovació de la junta.
-Propostes calendari 2017.
-Precs i preguntes.

El president en funcions, Alfons Hereu i el Secretari, Jaume Garcia, han informat que “degut a aquests moments tan tristos que estem passant varem acordar anul·lar la festa guateque que teníem programada pel dia 7 de desembre a la sala Las Vegas, que queda posposada fins la primavera”.

Juntament amb la convocatòria s’hi ha adjuntat la felicitació de Nadal que manté un record al desaparegut president, i també s’informa als qui han aportat un escrit amb la seva experiència durant la dècada dels 60, que el llibre que les recull es podrà adquirir a les llibreries la diada de Sant Jordi.

La foto d’aquesta notícia, lliurada a l’Arxiu Municipal d’Història per l’Enric Àguila, forma part d’un post que els seus responsables de l’Arxiu varen publicar en el seu blog, que considerem que val la pena consultar: http://arxiumunicipalguixols.blogspot.com.es/2016/11/en-record-de-lenric-aguila.html