BIBLIOTECA AMB D.O. A SFG: VI I LITERATURA

Aquest és el 2n any que la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, de Sant Feliu de Guíxols, participa en el projecte “Biblioteques amb DO” amb la marca de DO Empordà, junt amb moltes de les altres Biblioteques del Baix i l’Alt Empordà.
Les biblioteques han apostat per reduir la distància entre els bons llibres i el bon vi. La combinació d’ambdós plaers és la raó de ser del projecte “Biblioteques amb DO”, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura que té com a objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes que volen respondre a les diferents necessitats del territori i, com els bons vins, crear-se la seva pròpia denominació d’origen.

La programació per al mes de juny és:
De dilluns 1 a divendres 12, en l’horari de la Biblioteca:

Exposició “Va de vi”, a càrrec de l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols). 18 fotografies artístiques que recorren el món i la cultura del vi, des de la terra, els ceps i el raïm, passant per la producció (les bótes, les bodegues) fins a l’acte social de compartir-lo.
Horari de la Biblioteca: matins, de dilluns a dissabte, de 10 a 13:30 h.; tardes, de dilluns a divendres, de 16:30 a 20:30 h.
Aquesta exposició també es podrà veure a la Biblioteca de Santa Cristina d’Aro, del 15 al 30 de juny.

Divendres 12 de juny, a les 20 h.:

“Els quartos de la Virgínia”, a càrrec de la Núria de Calella.
Un recorregut literari per diferents espais de la Biblioteca de la mà i la veu de l’actriu Núria de Calella, recordant textos de Virgínia Woolf i d’altres escriptores. Per acabar farem una copa de vi de l’Empordà.
Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca (972324057; biblioteca@guixols.cat). Gratuït.

Divendres 26 de juny, a les 20 h.:
“Música a la Vi-Biblioteca”, a càrrec de Carles Belda.
Concert de petit format: una degustació musical de cançons populars dels països catalans, que han acompanyat al llarg dels anys la cultura del vi a casa nostra. Havaneres, rumbes, cançons de taverna, cançons populars, cançons de glosa…
Degustació de vi de l’Empordà acompanyant al concert. Gratuït.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació