I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DESALLOTJAT UN BLOC DEL SOT DELS CANYERS
Segons informava dilluns l’ACN, una vintena de veïns d’un bloc de pisos de quatre plantes del Sot dels Canyers, de Sant Feliu de Guíxols foren desallotjats el passat diumenge a la tarda per una fuita de gas en un habitatge del mateix immoble, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Un veí va alertar els serveis d’emergències cap a dos quarts de quatre perquè sentia una forta olor.
La incidència es va produir al carrer Pontevedra número 26. Fins al lloc s’hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers, que van tancar la clau de pas del gas i, com a mesura preventiva, van fer sortir els veïns del bloc de pisos.
La fuita provenia de la cuina d’un pis d’aquest bloc, on s’havien deixat el gas obert. Els desallotjats van poder tornar a casa seva a les quatre i deu minuts de la tarda. En aquest incident també hi van treballat efectius dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques. Cap persona no va resultar ferida.

500 SOT

 

JUAN, A MUJERES Y HOMBRES Y VICEVERSA GAY?
Ja s’estan escalfant els motors per a la primera edició d’un “Mujeres y Hombres y Viceversa Gay”, el programa de cites i cerca de parella produït per Magnolia TV que s’emet a Telecinco , presentat per Emma García des de l’any 2008. Davant d’aquest tron el ganxó Juan, que ja havíem pogut veure debutar a la TV en el programa de la cadena Cuatro “Quien quiere casarse con mi hijo” (QQCCMH), es perfila com un dels candidats preferits pels votants fins el moment. De fet es troba en la primera posició del rànquing amb un 32% del vots però seguit molt de prop per Vicente, també de QQCCMH.
L’entorn de l’aspirant de Sant Feliu demana suport per aconseguir que Juan pugui ser el “tronista” escollit.
Si us apunteu a donar-li suport, voteu per ell a l’adreça que us adjuntem: http://www.masqcorazon.com/2015/05/elige-tu-candidato-para-el-trono-gay-de.html?m=1

500 JUAN

 

10.853 € PER A LA RECOLLIDA D’ANIMALS
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que destina els 10.853 euros que li atorga la Generalitat (a través del Fons de Cooperació de Catalunya) a fer front al servei de recollida i acollida d’animals abandonats al municipi. Un servei que impulsa el Consell Comarcal del Baix Empordà. Per normativa, aquests diners només poden anar destinats a activitats o inversions supramunicipals.

500 GOS

 

LA BELLA I LA BESTIA DE L’IES SANT FELIU
L’Institut Sant Feliu de Guíxols ha informat que el proper dissabte, 6 de juny presenten el musical La Bella i la Bestia a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. El donatiu d’entrada és de 4 euros.

500 TEATRE

 

OFERTES DE TREBALL DE L’ANC
Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana informa que l’ANC necessita incorporar tres persones a l’equip tècnic professional per donar suport a tasques de les comissions de Comunicació i d’Incidència Social.
En l’oferta es demanden: Tècnic de premsa i comunicació, Creació de continguts (copy) i Tècnic de suport a Incidència Social.
El destí és Barcelona, amb algunes sortides puntuals a la resta de Catalunya, i el contracte és de 40 hores setmanals. Els currículums es poden enviar fins el 4 de juny al correu: administració@assemblea.cat indicant per quin dels tres llocs s’opta.

500 LABORAL

 

DOJO SANT FELIU A LA LLIGA DEL VALLÈS
El dissabte dia 30 de maig l’escola de karate Dojo Sant Feliu va participar a la Lliga de karate del Vallès amb 400 competidors dels clubs més grans de Catalunya . Hi van participar els ganxons: Gerard Vila, David Godoy, Stanis Colomar, Victor Moreno i Aida Martínez.
Els tres primers debutaven en aquest tipus de campionat i ho van fer molt bé guanyant un combat dels dos tant en Gerard, de com l’Stanis de 9 i en David també aleví va marcar un gran punt però no va poder guanyar Els dos primers van arribar a quarts de final i quasi queden tercers. Victor Moreno (a la categoria infantil groc) va fer un primer combat excel.lent i el va guanyar però en el segon li va mancar una mica d’encert.i també va arribar a quarts de final. a un pas de quedar tercer. L’Aida Martínez en la categoria infantil verd va guanyar tots els combats i es va proclamar campiona.

500 DOJO

 

El més llegit

I després