I després

Bases per al Concurs-Exposició de Plantes i Flors del cap de setmana a SFG

Compartiu aquesta història

Divendres publicarem les activitats que se celebraran el proper cap de setmana (7 i 8 de maig) amb motiu de la cinquanta-vuitena edició del Concurs-Exposició de Plantes i Flors de Sant Feliu de Guíxols. Avancem les bases per si esteu interessats a participar:-hi:

Modalitats de concurs:

Flor boscana – Cactus individual – Conjunt de cactus – Planta verda individual – Conjunt de plantes verdes (mínim 6 plantes) – Planta florida individual – Conjunt de plantes florides (mínim 6 plantes) – Bonsai – Orquídia (d’interior) – Ornamentació – Ikebana – Ram de flors – Pom de roses – Clavell únic – Rosa única

Bases:

 1. En aquest concurs-exposició, hi podrà participar tothom qui ho desitgi.
 2. Els i les participants hauran de presentar les flors en testos o bé tallades. Per a les modalitats de rosa única i clavell únic l’organització facilitarà un gerro igual per a tothom.
 3. Pel que fa a flors úniques, només se n’admetran un màxim de tres per concursant. Pel que fa als rams, el nombre màxim serà de dos per concursant.
 4. Quan una planta o ram, per la seva composició, pugui participar en més d’una modalitat, la comissió organitzadora decidirà a quina modalitat concursa.
 5. Amb la finalitat d’ornamentar els recintes, s’admetran flors i plantes fora de concurs. Les així exposades ho seran amb un rètol que ho indicarà. Les plantes de planter tindran aquesta mateixa consideració.
 6. Horaris i llocs de lliurament:

Plantes: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), dijous 5 de maig d’11 a 13 h i divendres 6 de maig d’11 a 13 h i de 15 a 18 h.

Bonsais i orquídies: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el divendres 6 de maig, de 15 a 18 h, i el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Flors tallades: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Flor boscana: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Fora d’aquests horaris no s’admetran més flors.

 1. Per tal de facilitar la participació, l’Ajuntament posarà a disposició de les persones participants que resideixin a la ciutat un servei de recollida a domicili que caldrà demanar a l’Àrea de Cultura (telèfon: 972 82 01 67) abans del dimecres 4 de maig. El servei de recollida començarà el dijous 5 de maig i acabarà el divendres 6 de maig.
 2. Hi haurà servei de vigilància.
 3. El dilluns 9 de maig, de 9 a 13 h, la comissió organitzadora retornarà les plantes i els atuells corresponents a cada participant.
 4. El jurat qualificador estarà format per persones aficionades a les plantes i flors i personal tècnic especialista, i les seves decisions no podran ser apel·lades. El jurat no coneixerà amb antelació els propietaris de les plantes i flors exposades.
 5. Hi haurà un premi especial per votació popular a la millor rosa i a la millor composició de flor boscana. La votació s’efectuarà mitjançant una butlleta que estarà a la disposició dels i les visitants al monestir.
 6. Els premis seran lliurats a les persones guanyadores el dilluns 9 de maig, a les 20 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Tothom qui participi al concurs rebrà un obsequi.

El més llegit

I després