Bases per al Concurs-Exposició de Plantes i Flors del cap de setmana a SFG

Divendres publicarem les activitats que se celebraran el proper cap de setmana (7 i 8 de maig) amb motiu de la cinquanta-vuitena edició del Concurs-Exposició de Plantes i Flors de Sant Feliu de Guíxols. Avancem les bases per si esteu interessats a participar:-hi:

Modalitats de concurs:

Flor boscana – Cactus individual – Conjunt de cactus – Planta verda individual – Conjunt de plantes verdes (mínim 6 plantes) – Planta florida individual – Conjunt de plantes florides (mínim 6 plantes) – Bonsai – Orquídia (d’interior) – Ornamentació – Ikebana – Ram de flors – Pom de roses – Clavell únic – Rosa única

Bases:

 1. En aquest concurs-exposició, hi podrà participar tothom qui ho desitgi.
 2. Els i les participants hauran de presentar les flors en testos o bé tallades. Per a les modalitats de rosa única i clavell únic l’organització facilitarà un gerro igual per a tothom.
 3. Pel que fa a flors úniques, només se n’admetran un màxim de tres per concursant. Pel que fa als rams, el nombre màxim serà de dos per concursant.
 4. Quan una planta o ram, per la seva composició, pugui participar en més d’una modalitat, la comissió organitzadora decidirà a quina modalitat concursa.
 5. Amb la finalitat d’ornamentar els recintes, s’admetran flors i plantes fora de concurs. Les així exposades ho seran amb un rètol que ho indicarà. Les plantes de planter tindran aquesta mateixa consideració.
 6. Horaris i llocs de lliurament:

Plantes: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), dijous 5 de maig d’11 a 13 h i divendres 6 de maig d’11 a 13 h i de 15 a 18 h.

Bonsais i orquídies: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el divendres 6 de maig, de 15 a 18 h, i el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Flors tallades: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Flor boscana: Edifici monestir (entrada plaça Abadia), el dissabte 7 de maig, de 8 a 13 h.

Fora d’aquests horaris no s’admetran més flors.

 1. Per tal de facilitar la participació, l’Ajuntament posarà a disposició de les persones participants que resideixin a la ciutat un servei de recollida  a domicili que caldrà demanar a l’Àrea de Cultura (telèfon: 972 82 01 67) abans del dimecres 4 de maig. El servei de recollida començarà el dijous 5 de maig i acabarà el divendres 6 de maig.
 2. Hi haurà servei de vigilància.
 3. El dilluns 9 de maig, de 9 a 13 h, la comissió organitzadora retornarà les plantes i els atuells corresponents a cada participant.
 4. El jurat qualificador estarà format per persones aficionades a les plantes i flors i personal tècnic especialista, i les seves decisions no podran ser apel·lades. El jurat no coneixerà amb antelació els propietaris de les plantes i flors exposades.
 5. Hi haurà un premi especial per votació popular a la millor rosa i a la millor composició de flor boscana. La votació s’efectuarà mitjançant una butlleta que estarà a la disposició dels i les visitants al monestir.
 6. Els premis seran lliurats a les persones guanyadores el dilluns 9 de maig, a les 20 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Tothom qui participi al concurs rebrà un obsequi.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació