I després

Ballada de sardanes aquest dissabte al Passeig del Mar amb la Cobla Rossinyolets

La ballada canvia d'emplaçament ja que l'Espai de la Sardana estarà ocupat per una altra activitat i per no coincidir en el calendari amb altres propostes sardanistes

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Amics de la Sardana ha organitzat per aquest dissabte una ballada de sardanes que anirà a càrrec de la Cobla Rossinyolets de Castelló d’Empúries. Aquesta activitat coincideix amb la celebració del Dia Universal de la Sardana, que es commemora el proper diumenge.

La proposta començarà dissabte a partir de les 8 del vespre al Passeig del Mar, vora el Casino Guixolenc. L’activitat tindrà lloc en aquest emplaçament ja que l’Espai de la Sardana estarà ocupat per una altra activitat.

Des de l’entitat també s’ha volgut que la ballada no coincideixi en el calendari amb una altra proposta sardanista. Així ens ho explica Dolors Puig, presidenta de l’agrupació.

La propera activitat que té prevista l’agrupació sardanista de Sant Feliu és el Memorial Martí Masvidal, que se celebrarà el divendres 14 de juliol i comptarà amb l’actuació de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

El més llegit

I després