I després

BALL VUITCENTISTA I TRIATLÓ DE SFG

Compartiu aquesta història

Des del Servei de Premsa de l’Ajuntament arriben les ressenyes de dues activitats multitudinàries d’aquest dissabte a Sant Feliu de Guíxols com han estat el Ball Vuitcentista als Jardins del Monestir i la Triatló:

BALL VUITCENTISTA

Vora 400 persones s’han acostat als recentment adquirits Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols per gaudir del Ball Vuitcentista, amb la Principal de la Bisbal. Una activitat organitzada pel Museu d’Història i l’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols que ha tingut un ampli repertori de balls de l’època dels nostres besavis, com masurques, valsos, xotis, sardanes o polques.

Com en la setmana anterior, l’èxit de públic s’ha fet palpable, i molts dels assistents han aprofitat per visitar aquests nous jardins a tocar del monestir benedictí.

 

TRIATLÓ

Espectacular jornada de Triatló organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en la seva 28a edició (el més antic de Catalunya).
S’han fet dues modalitats, Triatló Sprint i Duatló Benjamí i Aleví. Es calcula que prop de 1200 persones han vingut a Sant Feliu de Guíxols en el moment de les dues proves (una al matí i una altra a la tarda).
El Triatló tenia 404 inscrits, i el duatló una vuitantena.
Més informació sobre l’esdeveniment: www.clubaquaticxaloc.com

El més llegit

I després