I després

AUTOCASIÓ I SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana se celebra a Sant Feliu la quinzena edició de l’Autocasió que se solaparà el diumenge amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El vehicle és necessari i la seva utilització racional també. Les dues activitats ens ofereixen noves possibilitats en els seus àmbits respectius.
La fira Autocasió, se celebrarà aquest dissabte i diumenge a l’aparcament dels Jardins Juli Garreta on els concessionaris i tallers locals exposaran vehicles d’oferta de totes les marques amb molt bones oportunitats per a aquelles persones que vulguin canviar el seu vehicle o bé pels qui s’incorporen al col·lectiu de nous conductors i busquen el seu primer cotxe. L’horari de venda serà d’11 a 2 i de 5 a 8 el dissabte i d’11 a 2 el diumenge.
Quant a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, aquest mateix diumenge, seguint l’eslògan “Aire Net! Fes el pas!” als qui utilitzin la “Montdela” se’ls obsequiarà amb una planta durant tot el dia fins a l’esgotament dels tiquets de bescanvi.
Per al dissabte de la setmana entrant, 28 de setembre, durant tot el dia, el bus serà gratuït i el diumenge, dia 29 de les 10 fins les 14 hores se celebrarà la III Fira de la Mobilitat Sostenible que comptarà amb una gimcana amb bicicleta per a nens i nenes de fins a 11 anys que s’han de presentar amb la seva bicicleta i el casc i que comptarà amb regals per a tots els participants.

El més llegit

I després