I després

Atac amb un ganivet a Calonge

Compartiu aquesta història

Dos germans de 34 i 32 anys van ser detinguts dissabte passat al carrer la Sala, a Calonge, per agredir la parella de la seva mare amb un ganivet i causar-li ferides lleus a les mans i al cap. Segons informa el DDG, els homes van passar dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs sense fiança.
Víctima i acusats havien mantingut una discussió un dia abans dels fets, que no ha transcendit, però que hauria sigut el motiu de l’agressió del passat dissabte.
Els fets van passar a tres quarts d’una del matí quan la mare dels joves els va anar a veure perquè tenia intenció de visitar la seva neboda. La seva parella la va acompanyar però es va quedar al carrer i els joves, en saber-ho, van agafar un ganivet i van baixar a buscar-lo per creuar unes paraules.
Una cop al carrer, la víctima i els germans van començar a discutir i la primera va acabar al terra rebent coces i cops per part dels agressors. Un d’aquests s’havia amagat el ganivet al pantaló però l’altre el blandia i la víctima va agafar-lo per la fulla per temor a ser apunyalat. L’home només va patir ferides lleus a les mans i també al crani.
En arribar els Mossos d’Esquadra al lloc dels fets van poder detenir els dos germans sense aconseguir trobar els ganivets que duien.

El més llegit

I després