I després

Arriba a Sant Feliu el primer Seminari de Robòtica Educativa amb alumnes de diversos centres de la Vall d’Aro

Tindrà lloc aquest dimarts al matí a l’escola Baldiri Reixach entre les 10 del matí i la 1 del migdia i hi participaran 350 alumnes.

Compartiu aquesta història

Els mestres del Seminari de Robòtica Educativa de Sant Feliu de Guíxols i la Vall d’Aro han organitzat la primera Trobada de Robòtica Educativa que tindrà lloc demà dimarts 30 d’abril al matí a l’Escola Mossèn Baldiri Reixach.

Consisteix en una activitat on hi participa tot l’alumnat de 5è de primària dels centres LArdenya, Gaziel, l’Estació i Baldiri Reixach de Sant Feliu, com també el d’escoles dels municipis de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, sumant en total 350 persones.

A la iniciativa també s’hi sumaran alguns alumnes de 3er i 4rt d’ESO que pertanyen al Batxillerat dels Instituts Sant Feliu, Sant Elm i Ridaura. Joan Casamitjana, director del Baldiri, ens explica quines activitats es faran durant la jornada i quina és la finalitat d’aquesta proposta educativa.

Ja jornada tindrà lloc demà dimarts a l’Escola Mossèn Baldiri Reixach de la nostra ciutat entre les 10 del matí i la 1 del migdia.

El més llegit

I després