Avui dimecres 6 d’agost al Guixols Arena i dins la programació del Festival de la Porta Ferrada 2014 arriba el Tour “SI” de Malú.
Aquest Tour ha estat un èxit allà on s’ha exhibit i a Sant Feliu de Guíxols no serà una excepció, ja que el recinte pot acollir a més de 4000 persones i a dia d’avui ja s’han venut unes 3000 entrades.
Aquest any la novetat és que per primer cop s’han instal•lat graderies i precisament aquestes localitats han estat les primeres en exhaurir-se. Avui encara podeu optar a adquirir entrades per aquest concert per a la pista general, que son les més econòmiques (29€).
El Tour “SI” compta amb una producció espectacular amb recursos en 3D i jocs de llum que serveix per posar en escena el novè treball de la neboda de Paco de Lucía. 16 anys d’experiència després del seu debut amb l’apadrinament d’Alejandro Sanz, la cantant madrilenya viu el seu moment més dolç en la seva carrera artística després de fer de jurat als programes de televisió “La Voz” i “la Voz Kids”, optar a premis tant prestigiosos com els Grammy Llatins y els World Music Awards a més de vendre més de 2 milions de còpies dels seus discos.
Dimecres 6 d’agost a Sant Feliu al Guíxols Arena (zona esportiva de Vilartagues) a les 10 de la nit.

 malu-sfg