I després

ARRENCA EL GANXOTAPES DE PRIMAVERA

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dissabte 18 d’abril i fins el 10 de maig, durant les quatre setmanes, 39 establiments de Sant Feliu de Guíxols formaran part de la ruta gastronòmica de la campanya del Ganxotapes de Primavera 2015 impulsada per l’àrea de Comerç i Turisme de la ciutat, tot conservant el format Tapa + Cervesa Moritz a 2,50€.
Com a novetat d’aquest any, s’especifica que aquelles ganxotapes que són per a persones vegetarianes, o l’establiment està disposat a fer una versió diferent de la seva tapa sense carn i peix.
Tota la informació sobre el concurs a la millor ganxotapa i el concurs de fotografia, entre altres, la trobareu en el link que adjuntem al peu de la notícia.
Els restaurants i bars participants són els següents:

1-Àncora Gastro-snack “Sausage roll”
2-Beach Club “ Latin Beach”
3-Bohemi’s Bistro “ Tequenyo Ganxó”
4-Butron Berria “Filet de porc amb salsa de melmelada de taronges de la Xina i mostassa”
5-Cafeteria Guíxols “Gratin de tonyina amb cruixent de ceba”
6-Cal Campaner “ La guapa de Cal Campaner”
7-Can Ciscu “Patates amb salsa d’escalivada i anxoves”
8-Can Nadeu “Torrada amb brandada de bacallà, escalivada i formatge de cabra gratinat”
9-Can Noguera “ Torrada amb formatge de cabra gratinat amb espècies”
10-Can Salvi “Vieira en salsa romesco”
11-Casino Guixolenc “”Mingu”, làmina de carbassó, farcida de pernil, formatge, poma i espàrrec”
12-El Carrilet “Rotllet de frankfurt, bacó i formatge fos”
13-El Celler del Tritón “Miniwrap amb humus i cibulets vermells
14-El del Mig “Niu de patata amb textura de tempura i cruixent de bacó i pernil a l’ast amb ous de guatlla”.
15-El Gallo “Bombons de formatge amb melmelada de taronja i pastanaga”
16-El Ginjoler “Seitons marinats amb maduixes i ruca”
17-El Mercat “Callos del Mercat”
18-Extremeño “Brotxeta de llagostins amb vinagreta de verduretes de l’hort”
19-Forever “Burdon”
20-Hot-dog “Croqueta de brandada de bacallà amb piquillo i allioli”
21-La Carbonera “Botifarró d’arròs amb formatge de cabra i codony”
22-La Cava “Roastbeef”
23-La Gaviota “ Pastís de la serralada”
24-La Marquesina “Minihamburguesa amb cruixent de poma amb salsa de foie i ceps”
25-La Pansa “Truita amb pa amb tomàquet i anxoves”
26-La Proa “Trilogia del Peix Blau”
27-Lawyer’s “Patates Lawyer’s”
28-Les Roselles “Anxova amb humus”
29-L’ Estació “Barqueta primavera”
30-Madame Fil “Four Squares”
31-Marabú “Embolcall de carbassó amb melós de vedella, patata i poma”
32-Nou Casino la Constància “Don Calamar”
33-Nou Xaica “Tàrtar de tomàquet amb anxova i recuit de Fonteta”
34-Rambla Tapas “Esponja de mar de Sant Feliu”
35-SQR Cafè “Cucurutxo d’endívia i bacó a la brasa amb cremós de formatge blau i “crumble de Kikos””
36-Taverna de Can Quim “Mousse de foie amb poma”
37-Taverna del Mariner “Xipirons fregits”
38-Taverna del Mercat “Tàrtar de patata amb “lacón” amb oli de pebre vermell”
39-Tucan Beach “”Alitas” de pollastre”

Més informació a: http://www.guixols.cat/noticies/365-notes-de-turisme-i-promoci/6670-ganxotapes-primavera-2015.html

El més llegit

I després