Amb diverses novetats i una redistribució dels espais, ha arrencat una nova edició del Ganxó Parc, el parc infantil de Nadal, a la zona esportiva de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols.

Les principals novetats han estat integrar els tallers que s’impartien al PIJ (Punt d’Informació Juvenil) dins del recinte del pavelló i a l’exterior s’hi ha instal·lat un interessant tastet del Parc Aventura, de la carretera de Tossa, amb tirolina, pont del mico, rockòdrom i pista americana entre altres.

En el conjunt del parc hi trobem els clàssics inflables, llits elàstics, scalextric, karaoke, l’espai tou (ludoteca), jocs gegants, el racó d’esports a més de tallers de maquillatge i de  manualitats.

En els tallers d’autor s’han programat els de piruletes de xocolata, visita del personatge de TV, de bombolles de sabó i el de globoflèxia. En els tallers d’autor de les tardes, s’han programat el de collarets, bosses de mà i moneders de feltre, de complements de feltre per al cabell, de joieria amb fimo, de confecció d’un diari personal, d’iniciació a l’scrap i el de confecció d’un estel de paper en 3D.

Enguany també hi haurà interessants novetats amb la implantació del “Campament Reial”, un espai temàtic a la plaça del Monestir relacionat amb els Reis d’Orient del qual oferirem més informació en els propers dies.