I després

AQUESTA SETMANA SANT FELIU S’ENFIRA

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana arrenca el període de fires d’agost i setembre 2015 amb la desena edició de Paper Antic, el dissabte, 22 d’agost, i la setzena Iecsalis el diumenge, 23 d’agost amb les següents temàtiques:

Paper Antic se celebrarà a la Rambla Vidal des de les 10 del matí fins les 8 del vespre, organitzada per l’Associació de Professionals i Amics del Col·leccionisme i l’Ajuntament amb cromos, fotografies i els llibres a més de cartells, postals i joguines. També s’hi poden trobar tota mena d’objectes fets de paper de les formes més diverses aportats col·leccionistes i paperaires.

Iecsalis, fira-mercat d’antiquaris i brocanters, se celebrarà als Jardins Juli Garreta el diumenge, 23 d’agost, des de les 10 del matí fins les 8 del vespre. L’organitza el Gremi d’Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines i l’Ajuntament, oferint l’oportunitat de trobar-hi objectes de decoració, mobles antics, monedes, canelobres, peces d’aram i joies, entre altres.
La resta de fires temàtiques són: V Scrapmaniàtics, VII Fira Mediterrània de Patchwork, XXXIII Fira del dibuix, XVII Jocantic, XVII Mercadisc, XVII Firamotor i V Fira de la Mobilitat Sostenible.

El més llegit

I després