I després

Aquesta nit especial del Dj Jonatan Goäk a RSF

Compartiu aquesta història

Ja se sap que l’estiu es la temporada mes multitudinària a les Illes Pitiüses. Milers de persones viatgen des de diferents països fins a L’illa Blanca per poder gaudir de les millors discoteques del món com: Pacha, Amnesia, Privilege, Ushuaïa, Space i per escoltar als millors Dj’s a les diferents festes que ofereixen.

Una temporada que comença al maig, acaba l’octubre i hi ha molta gent que, per qualsevol motiu, no pot viatjar-hi però per als habitants de la Costa Brava no és cap problema ja que, des de fa gairebé un any, totes les nits de divendres des de les 00:00 h. fin ales 02:00 h. el jove disc-jockey Jonatan Goäk ofereix la millor música que sona a Eivissa en el seu programa anomenat Balearic Senses.

Aquesta nit arrencarà la seva temporada estiuenca amb moltes sorpreses que s’aniran desgranant com per exemple l’entrevista que tindrà avui mateix amb un dels Djs residents de la festa Vintage de Pachá Ibiza, Félix Da Funk, i la sessió d’un dels Djs amb mes renom de Lleida, Dj Zenix.

Durant aquesta temporada ens anirà explicant tota l’actualitat de les festes i festivals que es faran a l’illa, acompanyat de la seva maleta plena dels millors estils Baleàrics (House, Deep House, Electrònica) per fer d’una simple nit de divendres una vetllada amb bona companyia i bona musica.

Amb oients a Eivissa, Palma, Catalunya i la resta de la península aquest jove dj ha demostrat que es pot fer arribar a qualsevol lloc tot el que prové de la que es la capital de la musica de ball mundial.

Cada Divendres de 00:00 a 02:00 t’estarà esperant Jonatan Goäk amb sessions, entrevistes, recomanacions i la millor musica. No t’ho perdis !

 

 

 

El més llegit

I després