I després

Aquest vespre s’ha commemorat a Sant Feliu el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia

Avui divendres 17 de maig es celebra el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia. Amb ell es commemora la sortida de l’homosexualitat del llistat de malalties mentals de l’OMS.

Compartiu aquesta història

Avui divendres 17 de maig es celebra el Dia Internacional Contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia. Amb ell es commemora la sortida de l’homosexualitat del llistat de malalties mentals de l’OMS. El Servei d’Atenció Integral —SAI— local, dirigit a les persones LGBTI del municipi, ha organitzat diversos actes en col·laboració amb el Punt d’Informació Juvenil i la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Aquest vespre a les 20.30 hores, membres de l’Equip de Govern i el tècnic del SAI de Sant Feliu, José Yépez, han fet la lectura d’un manifest, i dirigit unes paraules, des de la barana del Passeig sota la bandera LGBTI que hi oneja. Tot seguit, els assistents s’han acostat fins a l’Arc de Sant Benet que s’ha il.luminat amb els colors de l’Arc de Sant Martí i a on el director de la Biblioteca, David Hernàndez, ha llegit un poema.

David Hernàndez en el moment de llegir el poema.

Entre les properes activitats previstes a Sant Feliu de Guíxols es troben, el 22 de maig a les 7 de la tarda, la realització d’un taller anomenat Apps de contactes i LGBTIfòbia al Punt d’Informació Juvenil, i d’altra banda, el 5 de juny, s’inaugurarà a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit l’exposició Construccions identitàries.

L’Arc de Sant Benet s’ha il.luminat amb els colors de l’Arc de Sant Martí.

 

El més llegit

I després