I després

Aquest migdia s’ha presentat el cartell de la Festa Major 2019 de Sant Feliu de Guíxols

Aquest migdia ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols la presentació del cartell de la Festa Major 2019 de la Ciutat. En l’acte hi han participat l’autor, Quim Díaz; l’Alcalde de la Ciutat, Carles Motas; la Regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero; el Regidor de Juventut, David Oliveras; i la Regidora d’Acció Social, Laura Serrano.

Compartiu aquesta història

A la imatge: David Oliveras, Carles Motas, Quim Díaz, Núria Cucharero i Laura Serrano.

Aquest migdia ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols la presentació del cartell guanyador del concurs per crear el cartell de la Festa Major 2019 de la Ciutat. En l’acte hi han participat l’autor, Quim Díaz; l’Alcalde de la Ciutat, Carles Motas; la Regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero; el Regidor de Juventut, David Oliveras; i la Regidora d’Acció Social, Laura Serrano.

El creador del cartell ha explicat que el que volia aconseguir amb el disseny és que “ràpidament es reconegués que és la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols”. Díaz ha volgut plasmar-hi la fira al vespre “que crec que és l’hora en la que tothom baixa” i també hi ha inclòs els elements que, al seu parer, en són representatius, com ara els cavallets, el vaixell pirata, els aneguets, els autos de xoc o el tren de la bruixa. També ha volgut incloure-hi els focs artificials “que tampoc hi podien faltar”.

Pel que fa a la tipografia, “volia que fos l’element que li dóna aquest punt més modern, més actual al cartell”.
Aquesta és la primera vegada que l’autor participa en aquest concurs “tot i que feia molt de temps que hi pensava”, però que no ha estat fins ara que ha trobat el temps per dedicar-hi l’estona necessària.

 

El més llegit

I després