I després

Aquest matí s’ha signat el protocol d’actuació per la Capitalitat de la Sardana 2020 de Sant Feliu de Guíxols

Aquest matí ha tingut lloc al saló de sessions de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols la signatura del Protocol d’Actuació del nomenament de Sant Feliu, per part de la Comissió Capital de la Sardana, com a Capital de la Sardana 2020.

Compartiu aquesta història

Aquest matí ha tingut lloc al saló de sessions de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols la signatura del Protocol d’Actuació pel nomenament de Sant Feliu, per part de la Comissió Capital de la Sardana, com a Capital de la Sardana 2020.

A l’acte hi ha assistit l’alcalde de la Ciutat, Carles Motas; la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero; el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado; la presidenta de l’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu, Dolors Puig; i el coordinador de la Comissió Capital de la Sardana, Víctor Sallés.

L’Alcalde ha recordat que la capitalitat que recau en Sant Feliu tindrà “dos comissaris il.lustres”, molt vinculats al món de la sardana, que són Jordi Vilà i Laura Aiguaviva, “que s’encarregaran, juntament amb l’Agrupació Amics de la Sardana, de que tot arribi a bon port”.

Per Motas, aquesta capitalitat “ens torna a posicionar com un centre de la sardana, obtenint un reconeixement a la història de la nostra Ciutat”. L’Alcalde ha recordat que aquest protocol signat avui ha de marcar la línia a seguir durant tot aquest proper 2020, un any ple d’activitats a Sant Feliu que ja estan començant a ser organitzades.

Pel president de la confederació, Joaquim Rucabado “és un plaer venir a Sant Feliu”. També ha valorat la decisió presa d’anomenar la capitalitat dos anys abans de la seva realització, decisió “que a vegades se’ns va qüestionar” i que afirma que ha demostrat que, després de veure les feines que han realitzat els comissionats i l’associació sardanista de Sant Feliu “ha estat tot un encert perquè ha permès, en un any més, anar preparant, consolidant i veient moltes possibilitats a desenvolupar”.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat , Núria Cucharero, ha recordat que “s’està treballant intensament perquè seran multitud d’activitats i actes els que es celebraran al llarg de tot aquest 2020, actes de gran i petit format, que serveixen per donar a conèixer el món sardanista, i sobretot la tradició sardanista, que té Sant Feliu de sempre”.

Cucharero també s’ha mostrat “orgullosa” de la capitalitat otogada a la ciutat i de poder treballar conjuntament amb l’associació sardanista de Sant Feliu.
La primera activitat emmarcada dins la capitalitat de la Sardana 2020 serà el pregó de Festa Major que realitzaran l’Agrupació Amics de la Sardana aquest vespre, a les 8, a l’escenari ubicat al Passeig del Mar davant l’Ajuntament.

 

El més llegit

I després