I després

Aquest divendres s’ha inaugurat l’Elke Spa Hotel de Sant Feliu de Guíxols en un acte multitudinari

Centenars de persones han participat aquest divendres, a partir de les 20.30 hores, en la inauguració de l’Elke Spa Hotel de 4 Estrelles Superior ubicat a la Rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols. L’establiment està situat on antigament hi havia dos hotels, el Rex i Les Noies, propietat dels germans Anlló.

Compartiu aquesta història

Centenars de persones han participat aquest divendres, a partir de les 20.30 hores, en la inauguració de l’Elke Spa Hotel de 4 Estrelles Superior ubicat a la Rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols. L’establiment està situat on antigament hi havia dos hotels, el Rex i Les Noies, propietat dels germans Anlló.
Des de seu web destaquen que “els residents locals honren les tradicions dels germans Anlló i aprecien el patrimoni de la seva ciutat amb molta tendresa. Per això, Elke Spa Hotel té com a objectiu preservar els valors del llegat dels famosos hotelers i integrar notes de modernitat a l’ambient íntim d’aquest meravellós lloc de la Costa Brava”.

A la inauguració han estat presents els amfitrions i propietaris de l’establiment, Viktor Marshev i Yulia Golubchikova, i ha estat presidida pel l’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, el delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, i ha comptat amb la presència de la Baronessa Carmen Thyssen. També hi han assistit nombrosos membres de l’Equip de Govern i de l’oposició.
Durant l’acte s’han realitzat diversos parlaments en els quals s’ha destacat la importància que té per a Sant Feliu l’establiment i s’ha servit un sopar-còctel als centenars de convidats que han participat en la celebració.

A continuació podeu veure algunes imatges de l’esdeveniment.

Abans de l’acte d’inauguració, els ciutadans que s’han acostat fins a la Rambla del Portalet han pogut gaudir de música en directe.
A la imatge, una de les zones on s’ha realitzat la celebració.
La Rambla del Portalet s’ha omplert de ciutadans i visitants.
Els propietaris de l’hotel, Viktor Marshev i Yulia Golubchikova, han brindat al rebre als convidats.
Aquest és el moment oficial d’inauguració amb el tradicional tall de la cinta.
El propietari de l’hotel, Viktor Marshev, ha dirigit unes paraules als assistents, on ha mostrat el seu orgull d’haver inaugurat l’establiment a la Ciutat.
L’Alcalde, Carles Motas, ha agraït la inversió feta amb l’hotel a la Ciutat. També ha mostrat uns documents històrics dels establiments dels germans Anlló que estaven ubicats a la zona i ha dirigit unes paraules en rus als propietaris de l’establiment.
El delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, ha remarcat la importància d’aquest tipus d’inversions a Catalunya i ha agraït, en nom de la Generalitat, la construcció de l’hotel.
Un cop acabats els parlaments s’ha realitzat una foto de família.
Les diverses sales que s’han obert per la inauguració s’han omplert de convidats, entre els quals membres de l’actual i l’anterior equip de govern, de l’oposició, a més de molts ciutadans de Sant Feliu i Rússia.
Els convidats han pogut visitar alguns dels espais de l’establiment, com ara la zona de spa ubicada a la darrera planta.
A la imatge, la recepció a la zona de spa de l’hotel.
A la fotografia, un dels passadissos que porta a les habitacions.
La celebració ha tingut lloc en diversos espais de l’hotel, entre ells la terrassa de l’àtic, on està ubicada la zona de spa i la piscina, i a on els assistents han pogut gaudir de música en directe amb unes vistes de Sant Feliu fins ara inèdites per la majoria.

El més llegit

I després