I després

Aquest divendres la cantant Gala Nell, és la nova proposta dels Microcicles de l’Ermita de Sant Amanç

Compartiu aquesta història

El proper divendres 2 de desembre torna una nova proposta dins els Microcicles a l’Ermita de Sant Amanç. Ho fa amb una artista que s’ha fet un lloc al panorama nacional del pop-indie més actual i juvenil. Amb una posada en escena intimista, acústica, i acompanyada de la seva guitarra i el seu piano.

Jordi Ferrando, un dels responsables de l’entitat, ens ho explica.

 

Gala Nell ha sigut artista Radar Espanya, portada a Spotify durant tot un mes, i ha estat inclosa en algunes de les playlist més seguides de la plataforma. Cançons como “Ojitos caramelo”, “Pizza”, o “Cuando anochece” son himnes a l’amor i al desamor, melòdics i atrevits, que han obtingut ja milions de reproduccions.

L’activitat començarà divendres a les 21:30 hores a l’Ermita de Sant Amanç i l’entrada té un preu de 8 euros pels socis de Mascanada6 i de 10 euros pel públic general. Les entrades anticipades es poden adquirir al seu web clicant aquí.

Els Microcicles son unes trobades de petit format, properes i intimistes en un espai únic: l’Ermita de Sant Amanç. Un lloc idíl·lic que amb la col·laboració de l’Associació Ardenya, Patrimoni i Natura els permet omplir-la de cultura.

El més llegit

I després