I després

Es presenta al Monestir un documental sobre l’erupció del volcà de La Palma

Compartiu aquesta història

L’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu ha organitzat la presentació del documental ‘Hypnotic: el volcán de La Palma’ a càrrec del productor Carles Virgili, aquest divendres a la tarda. El documental es va filmar durant l’erupció del volcà Cumbre Vieja de La Palma de l’any passat. El productor explica que la idea va sorgir quan va decidir reeditar un llibre que havia escrit sobre el volcà a principis dels 2000.

 

Per la creació d’aquest documental es varen fer 4 viatges a l’illa durant l’erupció del volcà i un cinquè quan ja estava apagat, per així captar imatges amb dron que durant l’erupció no eren possibles. Un cop acabat el viatge s’havien filmat 8 terabytes de vídeo, rodats amb 5 càmeres, per una producció que s’ha allargat durant més de mig any. Carles Virgili ens explica com serà la presentació del documental a Sant Feliu.

 

La presentació del documental ‘Hypnotic: el volcán de La Palma’, tindrà lloc aquest divendres 10 de febrer a les 6 de la tarda a la quarta planta del Monestir, a la Sala Abat Panyelles. Podeu veure el tràiler del documental clicant aquí.

El més llegit

I després