I després

Aquest divendres comença el Ganxotapes de Tardor a Sant Feliu

Des d’aquest divendres 25 d’octubre i fins el 24 de novembre, un total de 31 establiments de Sant Feliu de Guíxols participen en la campanya del Ganxotapes, que ofereix la promoció d’una Ganxotapa + Beguda (cervesa, vi o aigua) al preu de 2,50€. A més, tres establiments oferiran també un menú de 6 tapes i 2 begudes, (cervesa, vi o aigua) per a dues persones.

Compartiu aquesta història

Des d’aquest divendres 25 d’octubre i fins el 24 de novembre, un total de 31 establiments de Sant Feliu de Guíxols participen en la campanya del Ganxotapes, que ofereix la promoció d’una Ganxotapa + Beguda (cervesa, vi o aigua) al preu de 2,50€. A més, tres establiments oferiran també un menú de 6 tapes i 2 begudes (cervesa, vi o aigua) per a dues persones.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, es mostra “molt orgullosa” de l’èxit de la campanya, any rere any. “El fet d’anar d’establiment en establiment, hem vist que hi ha molta gent que ho fa en colla, que hi ha quedades, ja no només de persones de la ciutat sinó també de fora, que ve a la nostra població i gaudeix dels restaurants i bars que tiren endavant aquesta campanya”, comenta.

La regidora, Núria Cucharero, antenent als mitjans per presentar aquesta edició del Ganxotapes.

 

En la campanya també té lloc el concurs de La Millor Ganxotapa Tardor 2019, per escollir la millor proposta per votació popular. També hi ha un concurs pels ruteros, que entraran al sorteig de diversos premis, en funció de la quantitat de segells que hagin aconseguit posar als seus llibrets, després de visitar els establiments participants i tastar les seves propostes.

Trobareu tota la informació de la campanya, els establiments participants, les seves propostes i també els concursos, clicant aquí.

El més llegit

I després