I després

Activitats organitzades pel SIAD de Sant Feliu de Guíxols per aquest darrer trimestre de 2019

Xerrada el dimecres 30 d'octubre, d'11 a 12:30h. al Centre Civic Vilartagues, : "El sexe que vull. Més enllà del consentiment" organitzat pel SIAD de Sant Feliu de Guíxols. Anirà a càrrec de la psicòloga i sexòloga Marina Castro i Leonarte. Per més informació telèfon 972 82 01 01 o bé al correu electrònic igualtat@guixols.cat.

Compartiu aquesta història

Xerrada el dimecres 30 d’octubre, d’11 a 12:30h. al Centre Civic Vilartagues, : “El sexe que vull. Més enllà del consentiment” organitzat pel SIAD de Sant Feliu de Guíxols. Anirà a càrrec de la psicòloga i sexòloga Marina Castro i Leonarte. Per més informació telèfon 972 82 01 01 o bé al correu electrònic igualtat@guixols.cat.

Teatre el dissabte 2 de novembre a les 20:30 h al Teatre Auditori Narcís Masferrer representació de l’obra “Casa de nines, 20 anys després” i dins la programació del Temporada Alta de Sant Feliu de Guíxols. Què passaria si la Nora, el personatge més conegut de Henrik Ibsen, reaparegués a la mateixa casa que havia deixat enrere vint anys abans? Emma Vilarasau i Ramon Madaula ens ho expliquen de la mà d’un autor nord-americà d’èxit. Segur que encara recordeu el final de Casa de nines, una de les creacions més conegudes d’Ibsen. Un drama prefeminista ambientat a Noruega en el qual la Nora, la seva protagonista, no acceptava representar el paper assignat a les dones del seu temps i ser tractada com una pertinença més, una nina en mans del seu marit.

Ella era l’encarregada de tancar l’obra en sortir per la porta principal del domicili familiar per no tornar-hi mai més. Dins, quedaven un marit – el banquer Torvald Helmer – i uns fills que, des d’aquell moment, serien aliens a la nova vida que emprenia la Nora. Però, i si vint anys més tard, aquesta dona valenta i inconformista tornés a picar a la mateixa porta? Aquest és el punt de partida de “A doll’s house, part 2” de Lucas Hnath, un dramaturg de Florida instal·lat a Nova York que s’ha convertit en un dels autors més representats del seu país i que ha vist el seu text convertit en un dels grans èxits de Broadway. En aquest text, Hnath converteix la porta a la qual truca la Nora al principi de la funció en un personatge més. En traspassar-la per tal de demanar al seu marit que signi els papers del divorci, la protagonista es veurà obligada a defensar les seves eleccions davant dels habitants de la casa i a assumir les conseqüències que els seus actes van tenir en la vida dels qui havien estat els seus familiars directes.

Hipopressius dimarts 5,12,19 i 26 de novembre de 15:15 h a 16:15 h al Centre Cívic Vilartagues. Inscripcions obligatòries. Per més informació: igualtat@guixols.cat o trucant al 972 82 01 01. Activitat gratuïta!

Defensa personal femenina el dimecres 20 de novembre de 09:30 h a 11:30 h al Centre Cívic Vilartagues. Inscripcions obligatòries. Per més informació: igualtat@guixols.cat o trucant al 972 82 01 01. Activitat gratuïta!

El més llegit

I després