I després

Aquest diumenge a Palamós 30a edició de la mostra de l’havanera catalana

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós celebra enguany el seu 30è aniversari, amb un concert que se celebrarà diumenge a dos quarts d’onze de la nit al recinte de l’Arbreda i que en aquesta ocasió tant especial comptarà amb la participació de cinc grups: Port-Bo, Bergantí, Peix Fregit, Pirates i Arjau, que interpretran bona part del seu repertori de peces. A més, l’artista palamosí Albert Roca ha pintat per a l’ocasió un nou cartell anunciador.
Tot i que habitualment són quatre els grups que actuen en aquest certamen, en aquesta ocasió seran cinc les formacions que pujaran sobre l’escenari, amb l’objectiu d’interpretar un repertori el més ampli possible -això sí, sempre en llengua catalana.
A més, en aquest ocasió, l’artista Albert Roca (col·laborador habitual de l’organització) ha elaborat un nou disseny anunciador per a celebrar l’efermèride. Concretament, es tracta d’una aquarel·la que reprodueix la imatge d’un mariner que toca l’acordió vora el mar tot acompanyat de dues sirenes. D’aquesta manera, el cartell combina un aire mariner i també empordanès. A partir d’ara, doncs, aquest treball entrarà ja a formar part de la col·lecció de dibuixos que Albert Roca ha elaborat al llarg de la seva carrera artística, primer per als cartells del Festival de la Cançó Marinera i, en aquests darrers anys, per a la Mostra de l’Havanera Catalana.
Les entrades per al concert es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina Municipal de Turisme del passeig del Mar, a un preu de 12 euros per a les localitats numerades i 10 per a les de general. A més, també es podran adquirir el mateix dia del concert a partir de les set a la taquilla que hi haurà situada al recinte de l’Arbreda. Els membres dels grups participants han acabat batejant aquest espai com el “Palau de l’Havanera”, ja que hi ha un silenci absolut i les cançons se succeeixen una rere l’altra.

El més llegit

I després