I després

Aquest diumenge 20 d’octubre representació del Rei Borni del XV Concurs de Teatre Amateur

El diumenge 20 d'octubre a les 18h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols representació de la segona obra del XV Concurs de Teatre Amateur organitzat per l'Agrupació Teatral Benet Escriba.

Compartiu aquesta història

El diumenge 20 d’octubre a les 18h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols representació de la segona obra del XV Concurs de Teatre Amateur organitzat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba.

La companyia NYOCA de l’Ametlla del Vallès oferirà l’obra El Rei Borni de Marc Crehuet amb la direcció de Joan Monells.

El rei borni comença amb un sopar de retrobament de dues amigues que no es veien des del col·legi. La Lídia està a l’atur i viu en un barri extrem amb David, un porter de discoteca reconvertit en policia antiavalots. La Lídia admira profundament la Sandra , una “hipster” a cavall entre l’onirisme i la rebel·lia, perquè se’n va anar del barri i sembla haver-se “realitzat”. El seu company, Nacho és un “documentalista social” que viu dels diners paterns i que té una seriosa depressió. Un petit detall enterboleix el retrobament: el David resulta ser qui va deixar borni el Nacho amb una bala de goma en una manifestació. Quan aquest fet surt a la llum durant el sopar, el Nacho i la Sandra, molt afectats, decideixen abandonar la casa dels seus “amics”, però els quatre han quedat ja profundament i irreversiblement marcats per la revelació.

Venda d’entrades Anticipades a l’Oficina de Turisme en dies feiners de 10 a 18:30h. i dissabtes i festius de 10 a 19:30h.

Venda a taquilla al Teatre Auditori Narcís Masferrer al C/Callao, s/n una hora abans de la funció.

Roser Descayre, presidenta de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, comenta aquesta obra:

“El rei borni és una casualitat d’aquelles que passen a la vida. És una comèdia de plena actualitat, és el moment oportú per portar aquesta obra, el que passa és que el moment actual és dramàtic però aquesta és una visió en clau de comèdia”.

El més llegit

I després