I després

Aquest dissabte se celebra la Cantada Central de la XXIX Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu

La mostra també s’oferirà en directe per Televisió Costa Brava i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya amb una trentena de televisions locals connectades

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 19 d’agost a les 10 de la nit, se celebrarà al racó de Garbí (Passeig Rius i Calvet) de Sant Feliu de Guíxols la cantada central de la dinovena edició de la Mostra de Cançó de Taverna amb els cantaires locals que s’uneixen en aquest espectacle per acomiadar la mostra d’aquest 2023.

Obrirà la vetllada el cantautor Josep Andújar “Sé”, que també farà la presentació, tot seguit la Colla Jacomet i tancaran Llops de Mar.

Ho explica el mateix Josep Andújar.

La Cantada està organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de la ciutat, un fet que tal i com explica el cantautor, els dóna la possibilitat de poder promocionar tant la ciutat com la cançó de Taverna.

La mostra també s’oferirà en directe per Televisió Costa Brava i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya amb una trentena de televisions locals connectades. També se servirà un cremat per a tots els assistents.
Durant l’espectacle es farà un recordatori dels cantaires que l’any 1994 varen participar a la primera edició i per la televisió es podran veure dos vídeos amb fotografies dels pioners d’aquest gènere a Sant Feliu de Guíxols.
L’escenari s’ubicarà dins de l’aigua i el públic se situarà tant a la graderia com a les cadires repartides a la sorra de la platja.

El més llegit

I després