I després

Aquest dissabte se celebra el Correpoble amb 152 inscrits que representaran Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte tindrà lloc a Palamós la primera edició de la cursa del ‘Correpoble’, en la qual hi participen tots els municipis del Baix Empordà i que es vol que sigui una festa de l’esport en la que cada persona hi participi representant un dels diferents municipis.

Corrent per Sant Feliu hi hauran 152 persones, que durant aquesta setmana ja han pogut passar a recollir els seus dorsals i samarretes per l’edifici de Les Vetlladores. El regidor d’esports, David Oliveras, es mostra satisfet per aquesta nova activitat esportiva i recorda que la prova es farà en altres municipis en les properes edicions.

 

La sortida del ‘Correpoble’ tindrà lloc aquest dissabte des de l’Estenedor de Xarxes de Palamós, a partir de les 10 del matí. Les 35 primeres persones classificades de cada municipi, per gènere, puntuaran per a la classificació final. El municipi amb més punts guanyarà la Copa Correpoble. A més, també es premiaran els 3 primers classificats de cada categoria.

Aquesta activitat està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà, amb la col·laboració de les àrees i departaments d’esports de Begur, La Bisbal d’Empordà, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro-S’agaró, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí.

 

El més llegit

I després