I després

Acaba el desplegament dels nous contenidors d’escombraries de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El consistori ha finalitzat recentment la col·locació dels últims contenidors de reciclatge arreu de la ciutat, amb el que dona per completat el desplegament de les noves bateries d’escombraries. Segons explica l’Ajuntament, totes les bateries de contenidors ja compten amb els 5 contenidors mínims, un per cada fracció de reciclatge. En total, prop de 1400 nous contenidors que s’han distribuït arreu de la ciutat.

Aquest dijous al matí s’han presentat al Passeig de Mar alguns dels nous camions i serveis que treballen a la ciutat per mantenir la ciutat neta. En aquest acte, la regidora de residus i neteja urbana, Tili Ribera, ha explicat que ja ha acabat el desplegament de contenidors i que, al mateix temps, ja funciona un camió especial que es dedicarà a netejar els 1400 nous contenidors

 

Amb totes les bateries completes, la regidora confia en poder millorar les dades de reciclatge de la nostra ciutat. Segons Ribera, ja no hi ha excusa per no separar els residus i, per tant, millorar el reciclatge domiciliari.

 

Ribera ha explicat que millorar les dades de reciclatge i reduir el nombre de residus impropis als diferents contenidors és una prioritat per l’Ajuntament. Actualment Sant Feliu té una de les pitjors dades de reciclatge de tots els pobles veïns, cosa que l’obliga a pagar més pel tractament dels seus residus.

El més llegit

I després