I després

Aquest dissabte Scarbeats, els clònics de Beatles actuen a la Casa Irla de SFG.

Compartiu aquesta història

Scarbeats són quatre amics de tota la vida que ara, després de realitzar cadascú la seva pròpia carrera musical, han decidit ajuntar-se per formar aquesta banda que ret homenatge a The Beatles.

La música dels Beatles ha arribat sempre directa al cor com una sageta i els ha acompanyat durant tota la vida. Mai se’ls acaba l’enorme admiració que senten per aquest grup irrepetible.

Endinsar-se en les seves cançons diuen que els fa fondre amb ells i amb aquells dies en què el món demanava pau, amor i llibertat, i en que gairebé tot estava per descobrir.

Asseguren que és realment una experiència meravellosa ficar-se a les entranyes de la seva obra, i viatjar per les seves melodies, les seves harmonies, envoltats de l’eco de les seves veus.

Com l’intèrpret que transmet l’ànima de l’autor quan canta una poesia, ells diuen que intenten transmetre l’ànima d’aquells quatre fabulosos nois de Liverpool quan es posen a la seva pell i toquen i canten les seves cançons.

I amb l’actuació d’aquest dissabte celebren tenir l’oportunitat de viure totes aquestes sensacions i la sort de poder-ho compartir amb els assistents als seus concerts.

Scarbeats són: Tet Ribas, baix i veu; Raul Túrnez, guitarra elèctrica i veu; Aureli Soler, bateria i veu i Xavi Túrnez, guitarra acústica i veu.

. *Amb entrada.

Si voleu reservar taula per sopar podeu trucar a Cas Romagué Taverna tel. 72.98.38.08.
Per més informació truqueu a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreceu un correu a casa@irla.cat

El més llegit

I després