I després

Aquest dissabte es presenta a la Casa Irla el llibre “Visca la República! Joaquim Ventalló…”

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte dia 16 d’octubre a les 7 del vespre es fa a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols,la presentació del llibre “Visca la República! Joaquim Ventalló, periodista, polític, poeta i traductor” de Pau Vinyes amb la presència de l’autor; Josep Maria Vall, editor i Eulàlia Ventalló, la filla.

A “Visca la República ! Joaquim Ventalló, aconsegueix unir en una biografia dues de les seves grans passions: l’època de la Segona República a Catalunya i en Tintín, el mític personatge de còmic creat per Hergé i traduït al català pel propi Ventalló.

Pau Vinyes és llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Professionalment, s’ha dedicat durant anys a fer d’educador social, ha realitzat un màster d’Estudis Històrics a la UB. Viu al barri de Sant Andreu de Palomar, on sempre ha estat implicat en la seva vida associativa, formant part de multitud d’entitats i participant en activitats de diferents característiques. És vice-president del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias i ha col·laborat amb l’Institut Ramon Muntaner i d’altres centres d’estudis de la ciutat.

Es coautor de “25 anys de l’Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar” (1996); “Sant Andreu de Palomar, més que un poble” (1998) i “Una mica d’història. Com es passava abans el temps a Sant Andreu de Palomar” (1999). L’any 2007 publicà “Pere Heredero una vida versallesca. Entrevista a un andreuenc de soca-rel”. El seu llibre més recent és l’exitós “Sant Andreu de Palomar i La Sagrera. Com era i com és” (2009).

El més llegit

I després