L’Àrea d’Agermanaments i l’Escola de Música Municipal han unit esforços per celebrar  un concert de celebració dels seixanta anys del centre educatiu municipal, un dels més antics de Girona o, possiblement el més antic. El concert se celebrarà aquet dissabte a les 7 de la tarda  al Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols (amb entrada gratuïta).
La primera part consta d’un concert amb l’orquestra Simfònica de l’Escola Municipal de Música i a la segona es comptarà amb la presència de músics de les ciutats europees agermanades amb Sant Feliu com són: Bourg de Péage, East Grinstead, Mindelheim, Schtwaz i Verbania.
Els joves europeus arribaran majoritàriament el dijous i faran diferents activitats per la ciutat, acompanyats de la delegació oficial de cada ciutat. S’estaran a Sant Feliu fins diumenge.
El concert conjunt ha estat una proposta molt ben valorada per les ciutats europees en la darrera reunió celebrada a Anglaterra, i es pretén que tingui continuïtat cada any, en una ciutat diferent, junt amb els intercanvis lingüístics, que s’estan organitzant de cara a l’any 2011.