I després

Aquest dissabte cita literària a l’Hort del Rector

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 16 d’abril i dins el marc de la Setmana cultural, tindrà lloc la propera activitat de l’Espai del Metge i de la Salut Rural i la Càtedra Martí Casals de la Universitat de Girona. Sota el títol Medicina, Societat i Literatura. L’exemple de J. Berger a través del seu llibre “Un hombre afortunado”, l’acte anirà a càrrec de la Dra. Margarida Casacuberta, Professora Titular de Literatura Catalana Contemporània (UdG), la Dra. Lilith Lee, Professora visitant de la Facultat de Medicina (UdG), amb la participació del Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols.

El 1967 John Berger i el fotògraf Jean Mohr varen acompanyar a John Sassall, un metge anglès que exercia la seva professió en una comunitat rural. L’obra narra varies històries del treball de Sassall amb els seus pacients, alhora que revela pensaments sobre la seva professió i la seva vida acostant-nos gradualment a l’home. Les fotografies de Jean Mohr marquen trets indispensables de la història i dialoguen amb un text ple de reflexions del propi Berger i altres procedents del món literari i filosòfic: de Conrad a Gramsci, de Piaget a Sartre.

L’acte es durà a terme a les 18.00h a l’Hort del Rector (Pati Monestir. Pl. Monestir s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols. Tel. 972821575). L’entrada és lliure i gratuïta.

Veu Laura Francès (Espai del Metge i de la Salut Rural):

[audio:http://www.rsf.fm/audio/cita_hortrector_laura.mp3]

El més llegit

I després