I després

Aquest dissabte al teatre de SFG se celebra una semifinal del concurs Destaca’t

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 9 d’abril, a partir de les 18:00 h. se celebra al Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols, la segona semifinal de la tercera edició del concurs de musica jove de les Comarques Gironines Destaca’t.

El passat cap de setmana es va celebrar la primera semifinal a Olot on ,més d’un centenar de persones van assistir per donar suport als grups novells i gaudir la música del sis grups participants amb la intenció d’arribar a la final que tindrà lloc el divendres 1 de Juliol a la Sala LaMirona de Salt.

En aquesta semifinal de la capital de la Garrotxa hi van participar els gironins Paràsits i Gusto Raro, el grup de Banyoles Red Souls, i els olotins Lapsus, TheHighFive i Efecte Croma. Aquests últims van ser proclamats guanyadors de la primera semifinal d’aquesta edició després de tenir en compte els vots del públic, del jurat, i dels grups entre sí.
Després de Sant Feliu, el 23 d’abril la següent semifinal se celebrarà a Sant Joan de les Abadesses, la següent a Figueres el 14 de Maig, i per acabar, l’última es farà a Blanesel dia 11 de Juny.

Efecte Croma, doncs, és el primer finalista d’aquesta edició del Destaca’t que, conjuntament amb els altres quatre que sortiran de les eliminatòries, concursaran per tenir l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2011.

El més llegit

I després